Catering en grote bestellingen

Chindy’s Restaurant heeft ruime ervaring met het verzorgen van uw grotere bestellingen. Wij staan altijd voor u klaar en proberen zo veel mogelijk aan uw wensen en behoeftes te voldoen. Het is natuurlijk wel van belang om ruim van te voren uw bestelling aan ons door te geven.

Ontdek het gemak

Wij verzorgen grote bakken met Tjauw min (bamie) of Tjauw fan (nassie) geheel naar uw wensen, aangevuld met diverse gerechten van ons menu of door u aan te geven gerechten. Ontdek ook het gemak van deze mogelijkheid en bespaar uw moeite, geef de bestelling aan ons door en wij zorgen dat het eten op de afgesproken dag en tijd klaar staat.

Stel, u heeft binnenkort thuis of op het werk een feestje en er dient eten aanwezig te zijn. We weten allemaal dat het koken van zo veel eten iets heel anders is dan de gebruikelijke maaltijden voor het gezin. Geen nood, wij nemen al het werk uit handen en zorgen voor de voorbereiding, inkopen en zorgen dat het eten op tijd klaar staat.

Geef uw bestelling door

Neem contact op met ons om uw bestelling of reservering door te geven.Posted in